Menu
Test Event - JazzRock Café: T-5
do 22 apr 2021
Uitverkocht
Test Event - JazzRock Café: T-5
Test Event

In april neemt Metropool deel aan een aantal test evenementen in Hengelo en Enschede en jij ook als je kaarten koopt en je bereid bent om je voor het evenement te laten testen. Hoe dat werkt? Vrij simpel!

* Je koopt een kaartje voor 1 van de evenementen (kaarten zijn per 2 te koop).
* Je ontvangt van ons per mail een link om een afspraak te maken om je te laten testen, deze afspraak is maximaal 40 uur voor het evenement plaats vindt en hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
* Je neemt je testresultaat (dit gaat via een app op je telefoon, de info staat in de mail die we je hebben gestuurd) en je ticket mee op de dag van je event en je gaat genieten van een toffe show!

De avond ziet er dan als volgt uit:
18:00 uur: Deuren open, ticket en test bij de hand en naar binnen!
19:00 uur: Showtime. Ongeveer een uur genieten van een live optreden!
20:00 uur: bar dicht. Bummer maar je hebt al die tijd wel gewoon een drankje kunnen bestellen dat we ook nog eens aan je tafel hebben geserveerd. De show is inmiddels ook afgelopen dus tijd om de fietssleutel op te zoeken.
21:00 uur: Je staat hoe dan ook weer buiten Metropool zodat je voor 22:00 uur weer thuis bent om daar nog even na te genieten van een te gek concert! In dit geval een concert van .......

T-5 


De band van meestergitarist Peter Tiehuis! Peter wordt algemeen beschouwd als één van de beste en smaakvolste gitaristen van Europa. Zo speelt hij al vele jaren als vaste kracht bij het Metropole Orkest, waarmee hij ook diverse Grammy awards in de wacht sleepte. Maar ook als sessie gitarist verdiende hij ruimschoots zijn sporen met o.a George Duke, Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en Al Jarreau. 
 
Wegens de aangescherpte maatregelen eind 2020 ging de T-5 show voor publiek helaas niet door, maar speelden ze wel voor onze camera van MetroTV (zie Youtube filmpje onder). Vanzelfsprekend kon een nieuwe datum niet uitblijven en is de band op 29 april alsnog live te aanschouwen! 

All star line-up 
Met onderstaande bezetting werd ook het aankomende album opgenomen en kunnen we uitkijken naar een avondlang funky fusion van internationaal topniveau! 

- Gitaar: Peter Tiehuis
- Percussie: Martin Verdonk (Steve Winwood, Richard Bona, Incognito)  
- Drums: Jasper van Hulten (Wouter Hamel, Gino Vanelli)  
- Bas: Theo de Jong (Kayak, Toots Thielemans, Ilse DeLange)  
- Keys: Karel Boehlee (Trijntje Oosterhuis, Toots Thielemans, Gino Vanelli)  

Let op!
Geen test of een positieve testuitslag? Dan heb je geen toegang tot het evenement en ontvang je geen geld retour. Aan de test zijn verder geen kosten verbonden en je wordt getest op een locatie bij je in de buurt. Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop en worden per twee verkocht, je reserveert als het ware een tafeltje waar je met 2 mensen aan mag plaatsnemen.

do 22 apr 2021
Uitverkocht
Test Event - JazzRock Café: T-5
Test Event

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!