Menu
JazzRock Café Talent Show
zo 14 apr 2024
JazzRock Café Talent Show
Pak het podium, steel de show!


Tijdens de JazzRock Café Talent Show bieden SmoothJazz Europe en Metropool een professioneel podium aan muzikanten die zich normaal thuis of in de privé studio bekwamen in het maken en spelen van in de stijlen smoothjazz, lichte muziek, jazzrock, fusion, soul, ballads en R&B.

Een ideaal moment om misschien wel je eerste stappen te zetten op een podium en om je kunsten aan een publiek te vertonen. Spannend maar ook supergaaf!

Pak jij het podium en laat jij het publiek versteld staan? Dan is zondagmiddag 14 april de plek voor jou!

Spelregels
Iedere deelnemer krijgt 10 minuten de tijd om je (eigen) song(s) te laten horen. Het is niet de bedoeling dat je met een hele band komt.

Toegestaan zijn: maximaal 3 pers. per optreden met (e.)piano/ keyboard instrumentaal of zang, je eigen instrument (gitaar/zang live spelen met track opnames. Je moet wel je eigen backingtrack opnames meenemen als je die gebruikt op USB. Geen drumstellen (Cajon mag wel) en in principe geen (professionele) bands want die houden we voor de normale JazzRock Café’s.

Aanmelden
Ken of ben jij iemand die het leuk lijkt om mee te doen, meld je dan aan! Geef je song door en de duur en het eventuele instrumentarium dat je gaat meebrengen en stuur die info naar info@smoothjazz.eu

Het JazzRock Café Live- audience is in eerste instantie voor de amateur liefhebber van deze muziek, maar natuurlijk mogen ook professionele muzikanten zich melden als ze het leuk vinden om mee doen.

Publiek is natuurlijk welkom om de deelnemers aan te moedigen, de toegang is gratis!

zo 14 apr 2024
JazzRock Café Talent Show
Pak het podium, steel de show!

Gerelateerde events