Menu
Joni Mitchell & Bob Dylan Tribute
do 03 okt 2024
Joni Mitchell & Bob Dylan Tribute
Een avondvullend programma rondom de twee grootste liedjesschrijvers aller tijden.

Een avondvullend programma rondom de twee grootste liedjesschrijvers aller tijden. Op 3 oktober hoor je eerst een set met nummers van Joni Mitchell door Indra Salima en Menno Roymans, gevolgd door een set Bob Dylan door Tommy Ebben. Deze set zal dan worden afgesloten met enkele duetten met Indra op viool. Onder andere Oh Sister en Hurricane zullen de revue passeren, voordat gitarist Menno Roymans aanschuift voor een 'all-star' finale. Een prachtige viering van de grootsheid van de songs van Joni en Bob op 3 oktober in Enschede!

Wildwood Flower - A Joni Mitchell Story
Indra Salima (29) heeft als zangeres en violiste naam gemaakt bij onder andere The Cosmic Carnival, de theatervoorstelling ‘Fleetwood Mac, The Incredible Story’ en Madhara. Daarnaast is ze groot bewonderaar van de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell, met welk repertoire ze sinds 2021 stad en land afreist onder de noemer Wildwood Flower - A Joni Mitchell Story.

Ze werkt samen met gitarist Menno Roymans (oa. Komodo, ¡Pendejo!) om in een intieme setting een selectie van Joni's beste nummers ten gehore te brengen. Inmiddels hebben tientallen succesvolle concerten door het hele land bewezen dat Indra Salima het heilige repertoire van Joni Mitchell eer aandoet.


Tommy Ebben zingt Bob Dylan
Singer-songwriter Tommy Ebben, ook bekend als frontman van de succesvolle band Komodo, geeft een solo-eerbetoon aan een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw: Bob Dylan. De inmiddels 81-jarige Grootmeester is een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters ter wereld. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ’n’ Roses en recent nog Adèle hadden wereldhits met zijn nummers. De intense performance en rauwe stem zullen zowel ingewijde Dylan-liefhebbers kunnen behagen als nieuwelingen in het oeuvre kunnen overtuigen van de kracht en pracht van Bob Dylan’s muziek.

do 03 okt 2024
Joni Mitchell & Bob Dylan Tribute
Een avondvullend programma rondom de twee grootste liedjesschrijvers aller tijden.

€17,50(vvk)

Avondkassa € 20,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events