Menu
vr 10 mei 2019
Julian Sas

Nieuwe Sas!
Stand Your Ground is de titel van het nieuwe Julian Sas studio album dat 6 april 2019 zal verschijnen op LP, CD en in digitale formaten. Stand Your Ground bevat 8 nieuwe songs en is medio december 2018 analoog opgenomen in de geheel vernieuwde The Van Studios van Jan en Paul Schuurman in Spakenburg. Het is het tiende studio album van de Nederlandse Blues-Rocker en zijn zestiende als we de diverse live albums meetellen. Hij zegt over de nieuwe plaat het volgende:
"Stand Your Ground is muzikaal een ‘back-to-basics‘ plaat geworden. Compromisloos, aards en zonder fratsen. Fier, met passie en geloof in wat je doet en wie je bent. Na een jaar vol optredens en tournees was het tijd om die energie vast te leggen in nieuwe muziek. Bewust hebben we gekozen voor een goede voorbereiding en een kort opname proces. Daarmee houden we de energie vast die ook ons live optreden kenmerkt. We slaan nieuwe wegen in zonder uit het oog te verliezen wie we zijn. De Julian Sas Band is in vele opzichten nooit voorspelbaar geweest." 

Standvastig varen Julian Sas en zijn muzikale partners al bijna 25 jaar een eigen koers in het muzieklandschap. Geen compromissen is altijd het idee achter de band geweest. Eerlijke muziek vanuit hart, ziel en hard werken. De rock ‘n roll gedachte - het revolutionaire aspect daavan - zit diep geworteld in de ziel van deze band. Stand Your Ground belichaamt alles waar de band voor staat en is een nieuw hoofdstuk in het reeds indrukwekkend oeuvre van deze blues-rockers

vr 10 mei 2019
Julian Sas

Gerelateerde events