Menu
Kissin' Dynamite & Dynazty
vr 17 mrt 2023
Kissin' Dynamite & Dynazty
Support: Formosa

18:30 uur Zaal open 
19:00 uur Formosa
20:00 uur Dynazty 
21:45 uur Kissin' Dynamite 

Kissin’ Dynamite en Dynazty hebben in 2023 maar één missie en dat is epische anthems weer op de muzikale kaart zetten. Samen bewijzen ze tijden een co-headliner tour dat stadionrock ook prima tot zijn recht komt buiten een stadion zolang je maar beschikt over het juiste materiaal én de juiste instelling en overtuiging. Dat zit bij beide acts in ieder geval meer dan goed!

Het Duitse Kissin’ Dynamite staat al bekend als larger than life en heeft met hun onweerstaanbare benadering van monumentale rock een onberispelijke reputatie opgebouwd sinds hun oprichting in 2007. Het Zweedse Dynazty koppelt hardrockende hooks aan technisch onberispelijk gespeelde powermetal en gooit daar werelwijd hoge ogen mee. Power trio Formosa neemt de honneurs waar om deze nu al grootse avond te openen.

Drie bands die kunnen worden gezien als moderne vertolkers van genres die al deccenia onverwoestbaar blijken en die generatie op generatie grote groepen nieuwe fans weten aan te boren. Daar werken Kissin’ Dynamite, Dynazty en Formosa met plezier aan mee en dus bundelen zij hun krachten op 17 maart in Enschede!

vr 17 mrt 2023
Kissin' Dynamite & Dynazty
Support: Formosa

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!