Menu
za 16 mrt 2019
Kissin' Dynamite
+ Supernova Plasmajets

Eens in de zoveel tijd roept er wel eens iemand dat hardrock op sterven na dood is, maar dat kan je beter niet doen in de buurt van deze band. Kissin’ Dynamite speelt namelijk gewoon hardrock, en doet dat op een manier die de harten van alle fans van het genre sneller doet kloppen.

Kissin’ Dynamite pakt de beste ingrediënten van bands als Judas Priest, Europe, Whitesnake en natuurlijk de eveneens Duitse Scorpions en de Michael Schenker Group en mengt deze met modernere varianten. Het resultaat is een geluid dat het roemruchte verleden van het genre eer aan doet maar toch helemaal van nu is. De band werkt keihard, tourt over de hele wereld en speelt zich zo internationaal in de kijker van fans van over de hele wereld. Het levert ze veel waardering op en de Metal Hammer Award in de categorie Beste Duitse Band voor het album Ecstasy.

Vanavond laten ze in Enschede horen dat hardrock verre van dood is en dat is goed nieuws voor de vele fans in Oost-Nedeland!

Support: SUPERNOVA PLASMAJETS
Deze Duitsers pakken hardrock maar ook zeker de hardere vormen van metal en gaat daar volledig mee aan de haal. En waar toch veel bands in het genre een man achter de microfoon hebben staan is dat in het geval van Supernova Plasmajets een dame maar wat voor één! Jennifer Crush is een rockdiva pur sang! Ga je vanavond horen als je op tijd aanwezig bent!

za 16 mrt 2019
Kissin' Dynamite
+ Supernova Plasmajets

Gerelateerde events