Menu
za 22 feb 2020
Kraak en Smaak (Live)
Eclectische mix van funk, disco, house en electronica door een zes man sterke live band
Support: Secret Rendezvous

Het nationaal en internationaal geroemde Leidse producertrio komt naar Enschede met hun gerenommeerde live show!

Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren met hun eclectische mix van funk, disco, house en electronica de hele wereld over.Kraak & Smaak’s zes man sterke live band, met daarin de vaste vocale blikvangers Ivar en Berenice, staat dan ook alom bekend om hun spetterende optredens, en gaf al eerder acte de presence op festivals zoals Glastonbury, EXIT en Sziget – to name but a few.

Nu, na de laatste langspeler ‘Juicy Fruit’, uitgekomen in 2017, is daar het gloednieuwe album ‘Pleasure Centre’, met ook op deze plaat weer tal van internationale samenwerkingen en, uiteraard, ook weer een nieuwe wereldtour, te beginnen in Nederland!

Support: Secret Rendezvous
Het Amsterdamse Secret Rendezvous, bestaande uit zangeres Sietske Morsch en producer Remi Lauw, staat bekend om haar Indie R&B en soulvolle vibes, met als inspiratiebronnen onder andere Janet Jackson, The Weeknd, Prince en Frank Ocean. Live op het podium wordt de show nog eens extra vet aangezet middels de toevoeging van extra muzikanten. Na hun laatste album ‘For Real.’, is er nu de nieuwe single ‘Back In The Day’ – inmiddels opgepikt door menig radio sation in binnen- en buitenland.

za 22 feb 2020
Kraak en Smaak (Live)
Eclectische mix van funk, disco, house en electronica door een zes man sterke live band
Support: Secret Rendezvous

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!