Menu
do 06 dec 2018
Marduk
+ Archgoat + Valkyrja
Support: Archgoat + Valkyrja + Attic + Stortregn

Marduk staat al sinds 1992 synoniem voor hyper-agressieve Black Metal. De controverse hangt deze Zweden aan de kont, maar dat geldt eigenlijk voor elke Black Metal act. Deze mannen zingen niet over bloemen en bijtjes maar over dood en verderf, oorlog en hebben een hartgrondige hekel aan alles wat met religie te maken heeft.

Marduk heeft inmiddels over de hele wereld gespeeld. Van kelder tot festival en van poppodium tot metalcruise. Dat is ook niet vreemd als je ervan uitgaat dat we hier te maken hebben met één van de weinige Black Metal bands die sinds de openbaring van het genre altijd albums is blijven maken. Marduk kent de nodige bezettingswisselingen en niet elk album is even sterk volgens de kenners van het genre, maar diezelfde kenners zijn het er over eens dat de band de laatste jaren hun sterkste werk hebben uitgebracht sinds klassiekers als ‘Those Of The Unlight’ (1993), ‘Opus Nocturne’ (1994) en Panzer Division Marduk (1999).

Deze avond kunnen liefhebbers van black metal zich opmaken voor een meedogenloze band die na bijna 30 jaar nog altijd de standaard van het genre hooghoudt.do 06 dec 2018
Marduk
+ Archgoat + Valkyrja
Support: Archgoat + Valkyrja + Attic + Stortregn

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!