Menu
Miss Montreal
za 09 nov 2024
Miss Montreal
SAMEN ÉÉN TOUR

Miss Montreal gaat dit najaar op clubtour en is op 9 november te zien in Hengelo! Deze serie concerten markeert een nieuwe periode voor Miss Montreal, die momenteel aan een nieuw album werkt.

De zangeres, die eerder dit jaar al 40.000 kaarten verkocht tijdens haar uitverkochte theatertour, kijkt ernaar uit om terug te keren naar de poppodia. “Ik heb zo veel zin in deze tour, in clubs spelen is te gek. Veel energie, nieuwe muziek, een nieuw album en blije mensen. Zin in!” aldus Miss Montreal. De clubtour biedt de kans om te genieten van Miss Montreal’s bekendste hits en haar nieuwe muziek, die zij tijdens deze tour voor het eerst live gaat spelen. 

Sinds haar debuut met de single ‘Just A Flirt’, heeft Miss Montreal zich stevig gevestigd in de Nederlandse muziekwereld. Met acht albums en talrijke Top-10 hits waaronder ‘Hoe’, ‘Till The Sun Comes Up’, ‘Alles’, en ‘Door De Wind’, heeft ze meerdere gouden en platina platen binnengehaald. Haar sterke live reputatie wordt onderstreept door de vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Daarnaast is ze een graag geziene gast op grote festivals zoals Zwarte Cross en Concert at SEA. 

Onlangs bracht Miss Montreal haar nieuwe single ‘Samen Één’ uit. 

za 09 nov 2024
Miss Montreal
SAMEN ÉÉN TOUR

€41,00(vvk)

Avondkassa € 44,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!