Menu
Miss Montreal
do 15 okt 2020
Gecanceld

Miss Montreal

Een show vol met hits en nieuwe Nederlandstalige liedjes

do 15 okt 2020
Gecanceld
Miss Montreal
Een show vol met hits en nieuwe Nederlandstalige liedjes


Helaas gaat de clubtour van Miss Montreal in 2020 niet door en er is nog geen zicht op vervangende data. Zelf zegt ze er het volgende over:

“Hallo lieve mensen,

We hebben helaas moeten besluiten om de clubtour die gepland stond in oktober en november te moeten cancelen.  

Door de hele coronaregelgeving is het voor ons niet mogelijk om deze door te laten gaan.

Ik wil jullie niet nog langer in de onzekerheid laten zitten, en omdat wij de zekerheid niet hebben dat wij op korte termijn wel weer kunnen spelen voor grote groepen mensen, leek het ons beter om de tour te annuleren. Het is een zeer lastige beslissing geweest voor ons maar we zien voor nu geen andere oplossing, en hopelijk krijgen we allemaal snel weer meer duidelijkheid en perspectief voor de toekomst.

We blijven de komende tijd kijken naar mogelijkheden om wel te kunnen spelen op een manier die wel is toegestaan en verantwoord is, en als die mogelijkheid er is, horen jullie dit van mij.

 We vinden het echt jammer maar we hopen op jullie begrip. Het zijn gekke tijden, voor ons allemaal.  

Dikke kus Sanne."

 

Met pijn in ons hart moeten we je helaas nu wel meedelen dat de show waar jij je op zit te verheugen niet doorgaat. Balen!

Live after corona
We zien je echter graag alsnog terug bij een ander concert of dansavond. Lijkt je dat ook wel wat? Het volledige aankoopbedrag inclusief servicekosten wordt automatisch omgezet naar een digitaal tegoed, in de vorm van een voucher. Dit tickettegoed blijft tot 24 maanden na uitgifte geldig en is online inwisselbaar bij alle shows die Metropool organiseert (mits nog niet uitverkocht) en waarvan de verkoop via Ticketmaster verloopt.

Mocht dit geen uitkomst voor je bieden, dan is het mogelijk om binnen 4 weken na het ontvangen van deze mail dit formulier in te vullen, om je ticket(s) te schenken aan Metropool óf om je geld terug te vragen. Je ticket(s) worden dan geannuleerd. Schenk je je ticket(s), dan wordt jouw bijdrage besteed aan het programmeren van opkomende artiesten nu (de gratis te bekijken livestreams van MetroTV) en daarna, het inhuren van (zzp) crew en het organiseren van mooie concerten en dansavonden.

Kies je voor geld terugvragen dan wordt het bedrag drie maanden na de oorspronkelijke datum van de verplaatste show teruggestort. Deze termijn is conform de regeling die door de culturele sector in het leven is geroepen, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM. Alles over de ‘Bewaar je ticket, geniet later’ regeling is te lezen op de website bewaarjeticket.nl. Wil je meer weten over de werking van de voucherregeling? Lees hier de FAQ’s van Ticketmaster.

Het allerliefst zien we je natuurlijk snel weer in goede gezondheid terug om samen te genieten van een goede show!

Wij willen je danken voor je geduld en begrip.

 

 

 

 

 

Miss Montreal brengt na jarenlang in het Engels gezongen te hebben de Nederlandstalige single ‘Een Stap Terug’ uit. Terug naar de basis.

De single is het eerste wapenfeit van het aankomende Nederlandstalige album van de zangeres. Daarnaast gaat Miss Montreal komend voorjaar op clubtour, waar ze naast haar grote hits ook vele nieuwe Nederlandstalige nummers ten gehore zal brengen. Op 21 maart in Hengelo!

do 15 okt 2020
Gecanceld
Miss Montreal
Een show vol met hits en nieuwe Nederlandstalige liedjes

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!