Menu
za 30 mrt 2019
MY BABY
Support: Thomas Oliver

Met pulserende hypnotiserende ritmes, een zompig bluesgeluid, psychedelische funk en een frontvrouw die de aandacht constant vasthoudt, verovert MY BABY de wereld stormenderhand. Sheik en Cato van Dyck en gitarist Daniel 'daFreez' Johnston laten van Nederland tot Nieuw-Zeeland mensen in extase achter nadat ze getuige zijn geweest van een optreden van dit trio. MY BABY slaagt er met hun unieke mix in de kloof tussen blues en dance te slechten. Een prestatie op zich!

MOUNAIKI

De titel én de hoofdpersoon van het nieuwe album van de band. En de hoofdpersoon staat dan eigenlijk weer synoniem voor de band zelf die ook bezig is met een transformatie. Want het groepsgeluid is op het laatste album eclectischer dan ooit. Naast de vaste pilaren van blues, folk en funk leunt het geluid op de nieuwe plaat ook op invloeden uit jazz en ragtime uit de jaren 20, het american songbook uit de jaren 30 en de soundtracks van film noir uit de jaren 40. De experimenteerdrift kenmerkt de band die met elk album en optreden blijft groeien. Hoe groots de band tegenwoordig is hoor én zie je deze avond. Maak je in elk geval maar vast op voor een fantastische broeierige muzikale trip!

Support: Thomas Oliver
Thomas Oliver kan uit de voeten in verschillende genres maar gooit ze nog liever door elkaar. En dus hoor je soul, folk, roots en electronica terug in de liedjes van deze singer-songwriter die ook nog eens geweldig (slide) gitaar en pedal steel kan spelen. Zijn veelzijdigheid levert hem spots op op podia naast Joe cocker, Eric Clapton en Fat Freddy’s Drop maar ook drum ’n bass producers maken graag gebruik van zijn talent. We weten zeker dat Thomas Oliver deze avond veel nieuwe vrienden gaat maken wanneer hij opent voor My Baby!

za 30 mrt 2019
MY BABY
Support: Thomas Oliver

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!