Menu
NEVENPROJECT
vr 16 feb 2024
NEVENPROJECT
Vergeet boerengolf, gourmetten en karten. Gun jezelf het Nevenproject: een familie-uitje met ballen!
Support: Nienke Dingemans


Familie kies je niet, die krijg je en dat kan een drama of de jackpot zijn. Het Nevenproject, het nieuwe euhh nevenproject van Jack Poels, zanger van Rowwen Hèze, is een loepzuiver schot in de roos.
In de band: neef John van rock ’n rollband De Woeste op gitaar en neef Sander die al tientallen jaren op het podium staat op bas. Drummer Jules, oud-lid van The Hummingbirds, is officieel geen familie en wordt daarom tot achter, achter, achterneef gedoopt. Hij tekende samen met Jack Poels voor de opnames, de mix en de productie. ‘Die moet uitgesproken zijn.’ Nou, dat istie!

We gaan terug naar de hardrock van de jaren zeventig en tachtig. Want daar halen de neven de mosterd. Een vleugje Thin Lizzy, een snufje ZZ Top en een scheutje Creedence Clearwater, afgetopt met een flinke toef Grandaddy HOPPATA zo de blender in.
Twaalf nieuwe liedjes, in het handschrift van ome Jack. Met prachtige Limburgse teksten, dus doorspekt met humor, melancholie en een scherp oog voor het schijnbaar alledaagse waar zo veel in schittert.


In juni 2024 verschijnt het album Totempoal en vanaf februari van datzelfde jaar tourt het Nevenproject door het hele land. Terug naar het bandjesgevoel van vroeger: van de oefenruimte zo het podium op. Inpluggen en gaan: het hele album en nog wat fijne covers. Vergeet boerengolf, gourmetten en karten. Gun jezelf het Nevenproject: een familie-uitje met ballen!

Support: Nienke Dingemans
Nienke is een 19-jarige singer-songwriter uit een klein plaatsje in het zuidwesten van Nederland. Uitgerust met een krachtige en doorleefde zangstem met karakter en een groot muzikaal talent, weet ze haar publiek ondanks haar jonge leeftijd te raken. Niet alleen met haar liefde voor blues, americana, country, jazz en soul maar ook met haar vermogen om vanuit haar hart te zingen.

Ze maakt indruk met haar eerste EP ‘Devil On My Shoulder’ die haar succes brengt in de blues en americana hitlijsten, genomineerd wordt in de categorie ‘beste cd’ door de Dutch Blues Foundation”, waaraan Mart Smeets een lovende column wijdt en die haar live optredens oplevert in de studio’s van onder meer Radio Veronica en NPO Radio 2.

Nienke wordt dan ook volledig terecht uitgeroepen tot Jong Blues Talent door de Dutch Blues Foundation. In 2024 verschijnt haar debuutplaat ‘Ain’t No Hollywood Girl’ uit én tourt ze mee als support met het Nevenproject, dus ook te zien op 16 februari in Hengelo.

vr 16 feb 2024
NEVENPROJECT
Vergeet boerengolf, gourmetten en karten. Gun jezelf het Nevenproject: een familie-uitje met ballen!
Support: Nienke Dingemans

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!