Menu
NIRVANA by Bleach
vr 27 okt 2023
NIRVANA by Bleach
Support: My Own Army

Bleach is een Nirvana tribute uit Italië die zich heeft vernoemd naar de debuutplaat van de band die ze enorm bewondert. Bleach speelt over de hele wereld en tourt zelfs met Chad Channing, de drummer die Bleach volspeelde maar rond 1990 de band verlaat.

Verwacht vanavond alleen maar goede nummers van Bleach maar ook van de 2 albums die volgen en ervoor zorgden dat Nirvana uitgroeide tot misschien wel één van de belangrijkste bands van de 20e eeuw. Alle hits komen vanzelfsprekend dus voorbij maar Bleach schuwt ook albumtracks en minder bekende nummers niet zoals je hieronder kan zien. Op 27 oktober staat NIRVANA by Bleach (IT) in Enschede! Support: My Own Army
Voor je deze avond los gaat op alles van Nirvana kan je nog even genieten van een voorprogramma en dat wordt verzorgd door My Own Army. Een band die zich in elk geval laat inspireren door die acts die tijdens de hoogtijdagen van grunge de toon aangaven maar ook bands als Elbow en Tool hoor je terug in het stevige geluid van My Own Army. Zeker de moeite waard om mee te pakken dus op tijd de zaal in!

vr 27 okt 2023
NIRVANA by Bleach
Support: My Own Army

Gerelateerde events