Menu
Oogst Festival – Bloei editie
za 26 aug 2023
Oogst Festival – Bloei editie
Gratis toegankelijk festival voor jong en oud met muziek, cultuur en creativiteit.

Bekijk hier het volledige tijdschema!

Op 26 augustus laat creatieve broedplaats Oogst zich weer van de beste kant zien en wordt iedereen uitgenodigd voor het derde festival in de reeks van gratis toegankelijke Oogst festivals: De Bloei editie!

Vanaf 14:00 uur kan je genieten van diverse muzikale stijlen. Zo treden SAMM, Silke Veld, Erwin Nyhoff en Bunker op en draait DJ Rieks de gehele dag plaatjes. Junkie Digital draait 's avonds muziek in de bus.

Voor de jongste generatie festivalgangers speelt er overdag een kinderfilm in de bus. Daarnaast is Met Zonder Jas aanwezig voor kinderen en is er de mogelijkheid om mooie bloemen en grassen te plukken op Oogst en deze in een eigen klei creatie te zetten.

Kom je eigen feestje bouwen in de Blackbox van Trimotion of kijk door de ogen van een skateboarder en schets een ‘skateble object’. Bedenk een nieuw, experimenteel, abstract, vreemd object om op te skaten. Misschien wordt jouw schets wel gebouwd!

Natuurlijk komt bij Oogst ook de inwendige mens aan zijn, haar of hen trekken: de bar is geopend en is ’t Smelt aanwezig met allerhande lekkers.

Redenen genoeg dus om op 26 augustus te zorgen voor een uitstekend humeur. Zet koers naar Broedplaats Oogst, middenin het Hengelose Hart van Zuid en kom je verwonderen, samen met vrienden en familie, over wat er allemaal kan!

Bunker
Powerbrass van Bunker met een dansbare kern van funky ritmes, dance beats en sferen van rave.

Erwin Nyhoff
Van Pinkpopartiest tot afwasser en weer terug als finalist bij The Voice of Holland: geen enkele Nederlandse artiest heeft zo’n grillige carrière achter de rug als Erwin Nyhoff. Laat je verrassen door deze ras artiest op het Bloei Festival. 

Silke Veld
Silke Veld is Nederlandstalige singer-songwriter uit Enschede die zingt over alle normale en minder normale dagen in haar leven.

SAMM
SAMM Brengt de 80s terug naar het heden. Met invloeden van Het Goede Doel, Blof en Doe Maar brengt SAMM de 80s Nederpop in een nieuw jasje. 


DJ Rieks
DJ Rieks draait de meest groovy, dansbare funk en disco. Kortom soulvolle platen met een randje.

za 26 aug 2023
Oogst Festival – Bloei editie
Gratis toegankelijk festival voor jong en oud met muziek, cultuur en creativiteit.

Gerelateerde events