Menu
Ooostblok
vr 25 okt 2024
Ooostblok
Oost-Europese dansmuziek met blazers en een flinke beat


De balkanband Ooostblok bestaat uit negen afdankertjes uit de goot die een aantal dingen gemeen hebben met elkaar: ze zijn allemaal bevriend (of familie van elkaar), komen allemaal uit het bruisende Hengelo én hebben allemaal een grote liefde voor muziek. Op vrijdag 25 oktober keren de mannen terug naar Metropool in Hengelo.

De leden van Ooostblok hebben elkaar leren kennen via het harmonieorkest waar ze allemaal speelden. Ze kwamen hier in aanraking met muziek en de effectiviteit ervan. Steeds wanneer er een nummer van een bekende balkanartiest werd gespeeld, zat de sfeer er bij de groep gelijk in.

Als muziek zo’n impact heeft op zo’n diverse groep, weet je dat je iets bijzonders te pakken hebt. Ooostblok begon in eerste instantie met het repeteren van covers uit het voor veel Nederlanders nog onbekende muziekgenre. Uiteindelijk besloten Bram, Roland en Stan zelf de muzikale pen te pakken. Verwacht tijdens het concert op 25 oktober in Hengelo een mengeling van Oost-Europese dansmuziek, blazers en een flinke beat. Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hieronder beelden van hun vorige bezoek aan Metropool.

vr 25 okt 2024
Ooostblok
Oost-Europese dansmuziek met blazers en een flinke beat

€16,00(vvk)

Avondkassa € 19,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!