Menu
Ooostblok
za 25 mrt 2023
Ooostblok
Toeters, bellen, beats en balkan!
Support: Bunker

De Balkanformatie van Ooostblok komt met hun derde album! Wat te verwachten?! Een genreblender van balkan, gipsy, ska, rock en pop en van alles er nog bovenop! Deze mannen uit het oosten van het land, zes blazers voorop en een beestachtige ritmesectie erachter, brengen met hun nieuwe album een variatie aan stijlen waarop je met geen mogelijkheid stil kan blijven zitten.

Een balkanband beginnen in Twente ligt misschien niet direct voor de hand maar de negen robuuste leden van Ooostblok besloten hun liefde voor de bontmuts om te zetten in iets tastbaars en de rest is geschiedenis. “This has nothing to do with the Balkan” opperde een criticaster op het internet. Deze opbouwende kritiek werd door de mannen direct ter harte genomen om zo te komen tot een nieuw album met hun dikste knipoog naar hun geliefde genre ooit, om zo alle critici voor eens en voor altijd de mond te snoeren.

Verwacht hardere, spring- en dansbaardere en feestelijkere muziek dan ooit! Servisch, Roemeens, Bulgaars... je hoort het volledige Slavische klankenspectrum voorbij komen. Een mooie toevoeging aan een repertoire dat op de podia toch al garant staat voor een bezweet, euforisch maar vooral voldaan publiek. Van zo’n publiek wil je deel uitmaken natuurlijk dus haast je en bestel die tickets voor Ooostblok in Hengelo op 25 maart!

za 25 mrt 2023
Ooostblok
Toeters, bellen, beats en balkan!
Support: Bunker

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!