Menu
do 27 aug 2020
Uitverkocht
Paceshifters
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Seated live concert voor max. 60 personen
We zijn super blij je weer te kunnen ontvangen! In onze Jupiler Stage in Hengelo organiseren we kleinschalige, seated concerten voor maximaal 60 bezoekers. Eindelijk weer genieten van live muziek met een artiest voor je neus op het podium en de muziek op goed volume uit de speakers. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Uiteraard volgen we het protocol van onze brancheorganisatie, zodat we een veilige omgeving kunnen waarborgen.

Of kijk gratis mee via de MetroTV livestream!
De concerten bieden we ook aan via een gratis livestream onder de noemer MetroTV. Je kunt dus ook gewoon vanuit huis meekijken naar je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek. Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nl, Facebook of YouTube. De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

The Paceshifters

The Paceshifters zijn nog net geen kind aan huis maar hebben al wel meerdere malen in Metropool gespeeld. We rekenen onszelf tot fans van dit indrukwekkende trio. Met ontzag kijken we naar de oerkracht die vrijkomt als Paceshifters de instrumenten omhangt. Dit is alternatieve gitaarrock volgens het boekje: rauw, puntig, energiek en vooral overdonderend.Ook voor Paceshifters viel het festivalseizoen in het water maar ze zaten niet bij de pakken neer en trokken langs een aantal campings voor akoestische uitvoeringen van hun nummers. Op 27 augustus zit de vakantie erop en worden de versterkers weer afgestoft voor een set van een uur. De heren worden ook nog even aan de tand gevoeld over zichzelf want al actief sinds 2008 en dan heb je dus wel wat te vertellen.
Ben ook jij weer toe aan een bak ouderwets gitaargeweld dan zien we je op 27 augustus! Is je woonkamer hoognodig aan een verbouwing toe? Tune dan thuis in via MetroTv, dan is dat klusje ook weer zo geklaard.

do 27 aug 2020
Uitverkocht
Paceshifters
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!