Menu
Physical Graffiti
vr 16 feb 2024
Physical Graffiti
Het ultieme eerbetoon aan 's werelds grootste rockband, Led Zeppelin.


Physical Graffiti speelt met ongelofelijke precisie onvergetelijke Led Zeppelin-klassiekers als Stairway To Heaven, Rock 'n Roll, Since I've Been Loving You, Whole Lotta Love, Dazed And Confused, Immigrant Song en Black Dog maar ook 'deep cuts' als No Quarter, Moby Dick, Nobody's Fault But Mine, Gallows Pole en natuurlijk Kashmir. Een twee uur durende show verpakt in een ongelooflijke lichtshow aangevuld met geweldige visuals.


Physical Graffiti
De Nederlandse gitarist Daniel Verberk benaderd met precisie Jimmy Page's unieke gitaargeluid,. Hij straalt niet alleen Page's cool uit, hij voert zijn nonchalante speelstijl met een grootse nauwkeurigheid uit.

De uit Ierland afkomstige Dave Harrold is net zo overtuigend op de bas als John Paul Jones zelf. De vette grooves en demonische baslijnen voeren je mee naar een andere dimensie, om heel af en toe tot rust te worden gebracht door de klanken van de melancholische mandoline.

De in Duitsland geboren Jan Gabriel op drums…om te zeggen dat hij wel eens de reïncarnatie van John Bonham zou kunnen zijn is misschien een beetje overdreven...maar wacht tot je hem hoort op zijn Ludwig Drumkit en pauken tijdens Moby Dick, voordat je conclusies trekt.

Geboren Engelsman Andrew Elt is een frontman pur sang en evenaart de oh zo kenmerkende Plant-vocalen tot in de kleinste detail. Elt brengt dezelfde klassieke, krachtige, dynamische uithalen en zanglijnen ten gehoor, die we zo goed kennen van de Led Zeppelin platen.

Aangevuld door de Nederlandse keyboard virtuoos Remco van Zandvoort, die gebruik maakt van de vintage geluiden van Hammond Orgel, Leslie en Melotron, laat de band horen dat zij nog dieper kunnen graven in het waanzinnige oeuvre van Led Zeppelin.

Physical Graffiti levert een meer dan twee uur durende set van Zeppelin's beste songs. Met honderden shows door heel Europa achter de kiezen speelt de band met daverende succes al 15 jaar in grote steden als Berlijn, Hamburg, Kopenhagen, Moskou, Göteborg, Hengelo, Amsterdam en uiteraard alle plaatsen daar tussenin.

vr 16 feb 2024
Physical Graffiti
Het ultieme eerbetoon aan 's werelds grootste rockband, Led Zeppelin.

Gerelateerde events