Menu
Piet Junior
vr 20 dec 2024
Piet Junior
Jongen van het Volk
Support: Gianski


In 2020 debuteert Piet Junior met EP ‘Van ’t Kamp’ en die titel dekt prima de lading want Piet is woonwagenbewoner en rapt veel over de cultuur van de reizigers. De soms negatieve sfeer die hangt rondom zijn geliefde culturele erfgoed probeert hij tegelijkertijd weg te nemen.

Met zijn uit het leven gegrepen raps en teksten wil Piet dus de ban breken en lotgenoten een hart onder de riem wil steken. Dat werkt want tracks als ‘Lovie’ en ‘Vlotte jongens’ en ‘Dingen Die Normaal Zijn’ slaan enorm aan en brengen Piet Junior tot in het voorprogramma van de Amerikaanse rapper The Game.

Piet Junior is vastbesloten om bruggen te slaan en vooroordelen en stigma’s te doorbreken. Hij neemt je mee in zijn wereld en schetst het echte leven, zonder voice over. Een echte reiziger komt nooit alleen dus neemt Piet deze avond sowieso Gianski mee als support. Op 20 december dikke avond hiphop in Enschede!


Support: Gianski
Gianski is een ras Amsterdammer met Balkan gipsy roots die het Amsterdamse levenslied van Hazes mixt met de soul van D’angelo, daar een vleugje R&B bij gooit en dit alles topt met een rauw/edgy sausje hiphop. Na veel samenwerkingen is “ je favoriete glijer “ klaar om zichzelf te bewijzen en meer dan ready om te gaan knallen in 2024!

vr 20 dec 2024
Piet Junior
Jongen van het Volk
Support: Gianski

€16,00(vvk)

Avondkassa € 19,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events