Menu
Pokey LaFarge
vr 06 dec 2024
Pokey LaFarge
Waan jezelf even in het Mississippi van de jaren twintig


De Amerikaanse muzikant Pokey LaFarge lijkt zo uit een tijdmachine te wandelen. Hoewel de artiest nog maar 41 jaar oud is, zien hij en zijn band eruit als personages uit een film uit de jaren twintig. LaFarge staat dan ook bekend om zijn vintage sound. Hij maakt een creatieve mix van vroege jazz, ragtime, country, blues en western swing. Hoe dat klinkt kun je op vrijdag 6 december in Hengelo ervaren.

Gedurende zijn carrière heeft Pokey LaFarge tot nu toe negen albums uitgebracht, waarbij zijn laatste album In The Blossom Of Their Shade in de coronaperiode is ontstaan. De artiest was op tour toen daar plotseling de pandemie was. LaFarge gebruikte de periode voor persoonlijke groei en creëerde een album waarop hij bezingt hoe hij vanuit de duisternis naar het licht kroop.

Gedurende zijn 18 jaar durende carrière heeft Pokey LaFarge wereldwijd zalen uitverkocht. Hij tourde met Jack White en zijn muziek was te horen in tv-shows zoals Boardwalk Empire. LaFarge kan zelf overigens ook prima acteren. In 2021 was hij te zien in de Netflix-film Devil All The Time.

Pokey LaFarge is songwriter, zanger, acteur en vooral een enorme entertainer. Zijn concerten nemen je mee naar de oudere muziekgenres en bevatten altijd de nodige dosis droge humor. Waan jezelf even in Mississippi en kom op 6 december naar Metropool in Hengelo.

vr 06 dec 2024
Pokey LaFarge
Waan jezelf even in het Mississippi van de jaren twintig

€29,50(vvk)

Avondkassa € 32,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!