Menu
vr 11 jan 2019
Postmen
Support: Daniel Cane

Twintig jaar geleden waren ze daar ineens: Postmen. 'Documents' kan je gerust bestempelen als een droomdebuut met vier uiterst succesvolle singles, maar vooral met een geluid dat voor Nederlandse begrippen uitermate vernieuwend is. Postmen is de eerste band die erin slaagt om een goede mix te vinden tussen hiphop en reggae en daar ook mee weet door te breken naar een breed publiek. Met gelijke delen Kool G, Rakim, Burning Spear en Bob Marley staat de band op de internationale podia. Verwacht vanavond dus sowieso hits van het debuut zoals deze hieronder, maar er komt ook nieuw werk aan!

Love Me or Love Me Not

Stotijn’s nieuwste muziekproject na zes jaar, dat dit najaar verschijnt. Love Me or Love Me Not is een verhaal over the dark side en balans van “love in life, family and business”. Postmen gaat weer op tour met zowel het nieuwe repertoire als de klassiekers. De Love Me or Love Me Not tour begint 27 oktober en gaat langs veertien podia in Nederland en België. Op 11 januari staat Hengelo op het programma! Omdat er nog geen nieuw materiaal online staat, sluiten we af met deze toepasselijke hit van Documents. Zodra er nieuw werk is zie je dat ook hier en je gaat het deze avond dus zeker horen!Support Daniel Cane
Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. In vier jaar tijd wist Daniel menig hart te veroveren. 600+ optreden door heel Nederland en een klein stukje Belgie, een waanzinnige debuut EP Ivory, en voorprogramma’s van oa Bløf, De Dijk, Fink, Danny Vera en meer. Je kon Daniel ook vinden op Lowlands, Pinkpop tijdens de Popronde of gewoon intiem in je huiskamer. Niks is deze knuffelbeer te gek.

Entertainment pur sang. Daniel zingt zijn zware verhalen vol emotie maar zorgt er ook voor dat iedereen die naar de show komt zich thuis meteen thuis voelt. De leukste muzikale rollercoaster die je mee hebt gemaakt.

vr 11 jan 2019
Postmen
Support: Daniel Cane

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!