Menu
Racoon
vr 29 nov 2024
Uitverkocht
Racoon
Racoon keert terug naar Metropool


Racoon keert op vrijdag 29 november terug naar Metropool voor een concert in Hengelo. De Nederlandse formatie uit Zeeland liet in 2000 voor het eerst van zich horen met de single Feel Like Flying. Inmiddels zijn we heel wat albums en ontelbaar veel optredens verder en verschijnt volgend jaar een volledig Engelstalig nieuw album. De nieuwe plaat heet It Is What It Is.

Onlangs werden we al getrakteerd op de nieuwe single Nickel For Goodbye, een compact rockliedje waarmee Racoon de luisteraar meteen bij de lurven grijpt. Op het nummer zingt zanger Bart van der Weide hoe stinkend rijk en zielsgelukkig hij had kunnen zijn als hij een stuiver had gekregen voor elke miskleun, stommiteit en domme beslissing.

Zoals de titel van de single al verklapt, keert Racoon met Nickel For Goodbye weer terug naar het Engels. Bart: “Nederlands was gewoon even een uitstapje en dat smaakte heel goed. Dus we komen er ongetwijfeld ook wel weer terug. Wij gaan gewoon lekker van de hak op de tak, van Engels naar Nederlands, van Nederlands naar Engels. Misschien komen we ook weleens met een Frans liedje.”

Op vrijdag 29 november staat Racoon met hun It Is What It Is-tour in Hengelo!


vr 29 nov 2024
Uitverkocht
Racoon
Racoon keert terug naar Metropool

€51,50(vvk)

Avondkassa € 54,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!