Menu
Ramkot
za 15 apr 2023
Uitverkocht
Ramkot
Support: Lector

In februari 2023 verschijnt de debuutplaat van Ramkot. Met de singles ‘Exactly What You Wanted’ en ‘I Can’t Slow Down’ werd reeds een voorproefje gegeven van dit debuut. Met een uitgebreide tour stelt de band met trots hun nieuwe muziek voor door te toeren door België en Nederland. Op 15 april knallen ze in Hengelo!


Dit trio weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Gevormd eind 2017 te Gent vonden de broers Leyman met Hannes Cuyvers de perfecte derde broer om hun passie voor afbraakwerken te vertolken in hun herkenbare en compacte sound. Voorprogramma's bij Navarone en Sloper zorgen voor een eerste kennismaking met het publiek van diverse zalen en die is aangenaam, Pinkpop gaat al plat en de winst van De Nieuwe lichting 2021 van Studio Brussel is meer dan verdiend.

Voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat Royal Blood en STAKE wordt dit een heerlijke avond!


Support: Lector
Powerrock uit Oudenaarde alvorens Ramkot het podium betreedt en daar hoeft niemand treurig over te wezen. Sterker nog: verheug je maar vast op Lector! Een band die zich laat beïnvloeden door lawaaimakers als Royal Blood, Audioslave en QOTSA. Luide, krachtige gitaarrock met stuwende bas, rellende drums en catchy vocalen. Hieronder een clip om alvast in de stemming te komen!

za 15 apr 2023
Uitverkocht
Ramkot
Support: Lector

Gerelateerde events