Menu
Rocket Guy - Elton John Tribute
za 26 okt 2024
Rocket Guy - Elton John Tribute
Een flitsende tribute gebaseerd op de allergrootste hits van Elton John

Rocket Guy, bekend van onder andere het derde seizoen van het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands, is een flitsende tributeband gebaseerd op de allergrootste hits van Elton John. Vergezeld door een geweldige band, komt leadzanger Guy Harris op zaterdag 26 oktober naar Enschede om de allergrootste hits te spelen van de Britse popzanger, componist en pianist.

Rocket Guy is voor veel mensen geen onbekende meer. De band was al als opvallende deelnemer te zien in het derde seizoen van The Tribute – Battle of the Bands van SBS6, waarbij elke tributeband probeert om qua sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen.

De band Rocket Guy bestaat uit Eddie Volkers (drums), Toni Sprokkelenburg (gitaar), Martin van Gulik (toetsen), Raymond van Wersch (bas) en natuurlijk Guy Harris zelf.

Guy Harris is een succesvolle pianist en zanger. Hij heeft jarenlang opgetreden bij Crazy Pianos en andere pianobars over de hele wereld. Met een natuurlijke flamboyante performance, heldere zang en een gevoel voor humor, weet Harris als geen ander de energie neer te zetten waar Engelands grootste pianist aller tijden bekend om staat.

za 26 okt 2024
Rocket Guy - Elton John Tribute
Een flitsende tribute gebaseerd op de allergrootste hits van Elton John

€17,50(vvk)

Avondkassa € 20,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!