Menu
Rollerdisco
za 22 jun 2024
Gratis!
Rollerdisco
Fijne hits en disco vibes met DJ Minka

Stap in een wereld vol glitter, muziek en plezier op onze rollerdisco tijdens Heng Loose 2024! Op 22 juni in de avond transformeert het skatepark van Hengelo in een sprankelende dansvloer op wielen met DJ Minka aan de draaitafels! Bereid je voor op een geweldige mix fijne hits en disco vibes waar je niet stil bij kunt blijven staan.

Alles en iedereen op wielen is welkom! Het maakt niet uit of je op rolschaatsen, rollerskates, inline skate, rolstoel, een step of een skateboard komt, zolang je maar op wielen staat, ben je van harte welkom! Maar, trekkers laten we thuis. Breng je eigen gear mee of huur ter plekke een setje rolschaatsen. We hebben een verschillende maten beschikbaar.

Om de sfeer helemaal compleet te maken hangt er de grootste disco bol van Nederland boven de dansvloer. Dans onder de kleurrijke lichten en voel de magie van de rollerdisco. Om je energie op peil te houden zijn er foodtrucks en verfrissende drankjes beschikbaar. Schrijf het in je agenda, trek je coolste outfit aan en rol met ons mee in deze fantastische rollerdisco-ervaring!

za 22 jun 2024
Gratis!
Rollerdisco
Fijne hits en disco vibes met DJ Minka

Gratis!

Gerelateerde events