Menu
vr 10 mei 2019
Rondé
Support: + Haris

RONDÉ. Vijf letters. Vijf bandleden. De Spaanse vervoeging van samenkomen. In de drie jaar van hun bestaan hebben ze zich ontwikkeld tot een wolfpack. De uitstekende debuutplaat van Rondé is nadrukkelijk de optelsom van de muzikale ideeën en talenten van alle vijf. De typische RONDÉ-sound omschrijven ze zelf als ‘warm, melodieus, poppy, karaktervol, mysterieus en meeslepend.’ Kwaliteitspop, dat wil RONDÉ maken. Luister naar singles als “Run”en “Natually” en je hoort dat de band daar prima in slaagt.

2019 staat in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single (‘Calling’ – 3FM Megahit èn Radio 2 Topsong) je niet kan zijn ontgaan!Support: Haris
Haris is een 23 - jarige singer - songwriter uit Eindhoven, Nederland. Zijn muziek genre is Urban Pop. Haris kende een droomstart van zijn carrière: hij tekende een platencontract bij een groot label (Sony Records) toen hij 18 was. Zijn eerste single , Playing With Fire, bereikte de 27e plek in de Nederlandse Top 40. Haris werkte onlangs samen met de wereldwijd bekende DJ's Oliver Heldens en de voormalige nummer 1 DJ ter wereld, Hardwell. Hoewel succesvol, voelde Haris, als een creatieve en artistieke soloartiest, de behoefte om dingen anders te doen: terug naar de bron, rauw, eerlijk. Hij bouwde zijn eigen thuisstudio en leerde muziek produceren. Op de onlangs uitgebrachte EP ’Side Effects’ schreef, produceerde, speelde, arrangeerde en zong hij alle 6 de nummers. In januari en februari tourde Haris (Solo als one man band) door Duitsland in het voorprogramma van de Duitse popartiest Eli. Haris zal zijn album in het najaar uitbrengen.

vr 10 mei 2019
Rondé
Support: + Haris

Gerelateerde events