Menu
wo 12 aug 2020
Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me
Documentaire over Rolling Stones gitarist Ronnie Wood.

Let op! Deze voorstelling is in Concordia in Enschede!

Documentaire over Rolling Stones gitarist Ronnie Wood. Plus 10 minuten bonusmateriaal speciaal voor de bioscoopvertoningen!

Rolling Stones gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. Regisseur Mike Figgis (Leaving Las Vegas) geeft in zijn documentaire Somebody Up There Likes Me een intiem portret van de legendarische muzikant. De film omspant een periode van 50 jaar. Vanaf zijn jeugd in Noord Londen waarin zijn oudere broers van grote invloed waren op zijn muzikale ontwikkeling tot aan de artiest die hij nu is. Tijdens zijn lange carrière ontmoette hij vele muzikale grootheden zoals The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces en, natuurlijk, The Rolling Stones. Vergezeld door vrienden als Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May en Rod Stewart gidst Ronnie de kijker schilderend en musicerend door zijn leven.

Exclusief voor de bioscooprelease is 10 minuten bonusmateriaal toegevoegd, waarin Ronnie Wood regisseur Mike Figgis rondleidt in zijn atelier aan huis. Aan de hand van zijn schilderijen en schetsen vertelt hij over zijn manier van werken en zijn inspiratiebronnen. En toont hij de unieke, kleurrijke setlists die hij maakt voor ieder optreden van de Rolling Stones.

GBR, 2019, 72 + 10 min bonusmateriaal, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

2 Muziekdocu's in samenwerking met Concordia:
In samenwerking met Poppodium Metropool vertonen we deze zomer twee muziekdocu's:
- Ronnie Wood: Somebody Up There Likes me, op 2 en 12 augustus in de theaterzaal van Concordia
- Stamping Ground, donderdag 3 september bij Metropool Enschede

wo 12 aug 2020
Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me
Documentaire over Rolling Stones gitarist Ronnie Wood.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!