Menu
Rootsriders - Bob Marley Tribute
za 31 mei 2025
Net bevestigd
Rootsriders - Bob Marley Tribute
Een eerbetoon aan Bob Marley’s livealbum uit 1975


De Nederlands/Caribische muziekgroep Rootsriders komt op zaterdag 31 mei 2025 naar Hengelo om een eerbetoon te brengen aan Bob Marley’s livealbum uit 1975, met daarop onder andere de iconische versie van No Woman No Cry. Mede dankzij het succes van No Woman No Cry werden er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren van het album verkocht. Dit waren destijds ongekende aantallen voor een reggaeband.

De Rootsriders duiken tijdens de show op 31 mei niet alleen in het livealbum, maar ook in hun persoonlijk favoriete Marley-songs. De muziekgroep werd ooit opgericht ter herdenking van Bob Marley’s 25e sterfdag. De band is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse live-circuit.

Zangeressen Giovanca Ostiana en Shirma Rouse, alsmede oud The Voice runner-up Mitchell Brunings, zijn bekende oud-leden. De huidige zanger Mo Ali werd (zoals dat tegenwoordig gaat) via sociale media gevonden in Sudan. Rootsriders haalde in 2022 de finale van het SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands. Als beloning stond de band dat jaar in een uitverkochte Ziggo Dome, samen met de drie andere finalisten van het programma.


za 31 mei 2025
Net bevestigd
Rootsriders - Bob Marley Tribute
Een eerbetoon aan Bob Marley’s livealbum uit 1975

€27,50(vvk)

Avondkassa € 30,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!