Menu
Roots Riders - Bob Marley Tribute
za 20 apr 2024
Roots Riders - Bob Marley Tribute
Feat. Mo Ali

Rootsriders komt voor het eerst samen om de 25e sterfdag van de reaggae legende muzikaal te herdenken en is sindsdien uitgegroeid tot één van de beste Marley tributes ter wereld en een vaste waarde in het nationale en internationale live-circuit. Onder oud-leden bevinden zich onder andere Giovanca Ostiana en Shirma Rouse en Mitchell Brunnings die tweede werd in talentenjacht The Voice met daarbij vanzelfsprekend een hoofdrol voor de muziek van Bob.

Rootsriders stond in 2022 in de finale van het SBS6 programma 'The Tribute, Battle of the Bands’ en aansluitend in een uitverkochte Ziggo Dome. De band, die in de vorm van Mo Ali een fantastische zanger hebben gevonden, richt zich in 2024 op het album Legend, de compilatie die drie jaar na het overlijden van Bob Marley verscheen en sindsdien zijn naam letterlijk en figuurlijk eer aandoet. Tot op de dag van vandaag staat het album in de charts en nog altijd zorgt de plaat ervoor dat ook nieuwe generaties muziekliefhebbers in aanraking komen met de muziek van de allergrootste reggae artiest aller tijden.

Op 20 april hoor je de bekendste en meest tijdloze songs van Bob Marley op fenomenale wijze gebracht door Rootsriders featuring Mo Ali in Enschede!

za 20 apr 2024
Roots Riders - Bob Marley Tribute
Feat. Mo Ali

Gerelateerde events