Menu
wo 18 mrt 2020
Rose Tattoo (Gecanceld)
Heavy bluesrock met een altijd smerig klinkende slide gitaar én Angry Anderson aan de mic
Support: Thundermother
Beste bezoeker,
 
Het concert van Rose Tattoo op 18 maart in Metropool wordt helaas gecanceld, vanwege de landelijke maatregelen door de overheid en het RIVM, in verband met het Corona virus.
 
Op dit moment is onzeker of er binnen een redelijke termijn een vervangende datum komt. Het geld voor online gekochte kaarten, inclusief servicekosten, wordt daarom automatisch binnen 3 weken teruggestort op je rekening, daar hoef je verder niks voor te doen. Heb je kaarten aan de kassa van Metropool gekocht, of bij een outlet, dan kan je contact met ons opnemen om je geld retour te krijgen. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar kassa@metropool.nl
 
Onze excuses voor het ongemak en we zien je graag terug bij een ander event in Metropool.
 
Met vriendelijke groet,
Team Metropool

 

 

Nice Boys Don’t Play Rock ’n Roll
Rose Tattoo wel. Heavy bluesrock om precies te zijn met een hoofdrol voor een altijd smerig klinkende slide gitaar én voor Angry Anderson, het gezicht en de stem van deze band. Rose Tattoo kent vele bezettingswisselingen met Angry Anderson als grote constante. Hij weet telkens weer een aantal topmuzikanten om zich heen te verzamelen die passen in de band die al jaren een zekere reputatie heeft hoog te houden.

Naast Anderson bestaat Rose Tattoo op dit moment uit Dai Pritchard op slide gitaar, Bob Spencer op gitaar, Mark Evans, die ook al een paar albums van AC/DC vol speelde, op bas en Jackie Barnes op drums. Jackie is dan weer de zoon van Jimmy Barnes die liefhebbers van Australische rock kennen van Cold Chisel. Deze groep outlaws brengt vanavond bluesrock van het smerigste soort naar Hengelo.

Support: Thundermother
Iedereen die nog in de waan leeft heavy rock exclusief gespeeld wordt door bonkige kerels wordt vanavond door deze 4 Zweedse dames even hardhandig de 21e eeuw ingebeukt. Een frontvrouw met een goede strot, een gitarist die menig collega de hoek in speelt en een ritmesectie die constanter loopt dan een atoomklok. Thundermother heeft het allemaal en meer en dat ga je zien als ze openen voor Rose Tattoo!

wo 18 mrt 2020
Rose Tattoo (Gecanceld)
Heavy bluesrock met een altijd smerig klinkende slide gitaar én Angry Anderson aan de mic
Support: Thundermother

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!