Menu
Ruben Hein & Matangi Quartet
vr 06 sep 2024
Ruben Hein & Matangi Quartet
Singer-songwriter Ruben Hein samen met de prachtige klassieke klank van Matangi

In de song - cyclus ‘ P.S. ft. Matangi & Ruben Hein ’ smelt de stem van de gevierde singer-songwriter Ruben Hein samen met de prachtige klassieke klank van Matangi.

Dertig jaar na het verschijnen van het legendarische album ‘The Juliet Letters’ van Elvis Costello en het Brodsky Quartet, presenteren Matangi en Ruben Hein een 21ste - eeuws antwoord op deze meesterlijke song - cyclus. De Matangi’s en Ruben raakten geïnspireerd door de verzamelde Nederlandse brieven uit het boek P.S. van Jet Steinz en voegen met hun nieuwe samen geschreven songs een eigentijds hoofdstuk toe aan de wereld van de multidisciplinaire muziekbeleving. ‘P.S. ft. Matangi & Ruben Hein’ is één van de parels waarmee Matangi haar 25 - jarig bestaan viert. De songs gaan over vriendschap, twijfel, broederliefde, angst en verraad. Ze hebben een eigentijdse, eclectische klank waarbij elementen van klassiek, jazz en popmuziek samenkomen. De snaren van Matangi en de soulvolle stem van Ruben Hein creëren een betoverende klankwereld die de diepgewortelde emoties van de songs tot leven brengt.

Ik vind ‘ P.S. ft. Matangi & Ruben Hein ’ echt fantastisch! We bestaan als kwartet 25 jaar, en hebben altijd muziek van andere n gespeeld. Voor mij is het een openbaring om iets wat je eigenlijk nooit gedurfd hebt nu toch gaat doen; zelf componeren en teksten schrijven. En dat het zo uitpakt!”, aldus Karsten Kleijer, altviolist van Matangi.

In februari 2024 doken Ruben en Matangi de studio in om P.S. te vereeuwigen op een nieuw album. Ruben Hein & Matangi Quartet komt op 6 september naar Hengelo! 

vr 06 sep 2024
Ruben Hein & Matangi Quartet
Singer-songwriter Ruben Hein samen met de prachtige klassieke klank van Matangi

€20,50(vvk)

Avondkassa € 23,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events