Menu
Samantha Fish
vr 18 okt 2024
Samantha Fish
Bulletproof Tour 2024

Samantha Fish staat in de eerste plaats bekend om haar vrijwerk, maar Fish' geheime wapen is haar scherpzinnige en genuanceerde storytelling en ultra-levendige details van het zorgvuldig aanscherpen van haar vak. Als een van de meest dynamische blueskrachten ter wereld blijft ze haar eigen pad bewandelen.

In 2022 werkte Samantha samen met producer Jon Spencer van de Blues Explosion en Outlaw Country legende Jesse Dayton. Samen zorgden ze voor het succesalbum Death Wish Blues, dat onlangs werd genomineerd voor een GRAMMY Award in de categorie Contemporary Blues.

Samantha was afgelopen september een hoogtepunt tijdens de Eric Clapton's Crossroads show in Los Angeles en heeft het grootste deel van het jaar getoerd met het Death Wish Blues project. Door de jaren heen heeft Fish haar reputatie als fenomenale live-act weten te behouden en heeft ze herhaaldelijk veelgeprezen albums uitgebracht, waarmee ze een groot aantal onderscheidingen in de wacht sleepte. Dit jaar toert Samantha met haar eigen band tijdens de Bulletproof Tour 2024 en speelt ze nummers waar haar fans zo van houden. Op 18 oktober komt Samantha Fish naar Enschede!


vr 18 okt 2024
Samantha Fish
Bulletproof Tour 2024

€29,50(vvk)

Avondkassa € 32,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!