Menu
Sing it!
do 16 nov 2023
Sing it!
Studio15 zangtalent laat horen wat ze in huis hebben!

Dé showcase voor Zangtalent!

Bij Sing it! staat de stem en het lied centraal. Op deze avond krijgen Studio15 deelnemers de kans om voor publiek en jury hun zangtalent te laten zien. In de Saxion Zaal van Metropool, met professioneel licht en geluid vertolken deelnemers een eigen liedje of een cover waarna ze van een professionele jury tips en tops krijgen! De deelnemer die het meeste indruk maakt wint een gratis coaching en les van een topartiest! Wie dat is houden we nog even geheim, maar hou vooral de Studio15 Instagram in de gaten!

Meedoen aan deze zangshowcase en masterclass?
Zing jij zelf en wil jij graag podiumervaring opdoen bij de zangshowcase op 16 november in Metropool Enschede en wil je tevens meedoen, dat kan. Maar wees er snel bij want er is maar beperkt plek!

Volg ons op Instagram, en stuur als je wilt meedoen een mail naar onze zangcoach ellis@studio15talenthouse.nl

Over Studio15
Studio15 is de creatieve broedplaats voor jongeren in Enschede! Bij Studio15 kunnen deelnemers hun talenten ontwikkelen, elkaar ontmoeten en aansluiten bij de popcultuur in Enschede! Tijdens inloopuren kunnen ze kosteloos gebruik maken van studioruimtes en biedt Studio15 vrij toegankelijke workshops, masterclasses en evenementen aan!

do 16 nov 2023
Sing it!
Studio15 zangtalent laat horen wat ze in huis hebben!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!