Menu
Strand of Oaks
vr 13 sep 2024
Net bevestigd
Strand of Oaks
Amerikaanse singer-songwriter Tim Showalter

Strand of Oaks, het internationaal veelgeprezen muzikale project van Tim Showalter, kondigt zijn achtste studioalbum Miracle Focus aan, dat op 7 juni uitkomt via Western Vinyl. Het album wijkt sterk af van Showalter's eerdere werken die zijn eigen trauma's raakten. Vandaag is de leadsingle "More You" uitgebracht, die de weg legt voor een nieuw hoofdstuk, met als een van de eerste regels "I need something more than me, something beyond what I can see".

De nummers op het album Miracle Focus vieren gelukzaligheid en verbinding en zijn geschreven na Showalter's transformerende omarming met meditatie. Het idee van Miracle Focus is geboren uit één simpel concept: mensen zich goed laten voelen. Invloeden als Ram Dass, yoga, Freddie Mercury, Alice Coltrane en de Beastie Boys weven zich door het album en creëren een vreugdevolle soundscape met synthesizerklanken en mantra-achtige teksten. 

Miracle Focus is gemaakt in de afgelopen drie jaar, waarin Showalter's leven een uitgebreide creatieve uitbreiding buiten de muziek onderging. Hij begon te schilderen in zijn garage, inclusief het creëren van Miracle Focus' album art en speelde een schurkachtige motorrijder in twee seizoenen van FX's Mayans M.C., wat zijn acteerdebuut betekende. Door deze spannende tweedeling begon Showalter aan een reis van bevrijding en een ontmanteling van de persoon die hij in de loop van zijn 40-jarige leven was geworden. 

Op 13 september is Strand of Oaks te zien in Enschede!


vr 13 sep 2024
Net bevestigd
Strand of Oaks
Amerikaanse singer-songwriter Tim Showalter

€25,50(vvk)

Avondkassa € 28,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!