Menu
di 02 jul 2019
Uitverkocht
Supertramp’s Roger Hodgson
Breakfast in America – 40th Anniversary World Tour

Vip upgrade.
Voor de echte fans die nĂłg meer Roger willen: er zijn vip upgrades als je al een ticket voor de show hebt. Er zijn verschillende mogelijkheden, alle info via deze link!

De man achter de grootste hits van Supertramp komt naar Enschede!
Om al die hits te spelen en te zingen zoals alleen hij dat kan! Met zijn stem uit duizenden drukt Roger Hodgson een onmiskenbaar stempel op het succes van één van de grootste bands uit de jaren 70 en 80. Nummers als School, Breakfast In America, Give A Little Bit, Dreamer, The Logical Song, Take The Long Way Home, Fool’s Overture en It’s Raining Again, allen gecomponeerd en gezongen door Hodgson, staan in het collectieve geheugen van miljoenen muziekliefhebbers gegrift. Het optreden van vanavond is onderdeel van zijn wereldtour rondom het 40-jarige bestaan van albumklassieker Breakfast In America.”Jaren dacht ik dat ik Supertramp fan was, maar eigenlijk ben ik een Roger Hodgson fan. Wat een show! Wow is alles wat ik kan zeggen.”
Het is de conclusie van muziekblad Rolling Stone n.a.v. een recente show van Roger en zijn band. De zanger maakt al sinds het begin jaren 80 geen deel meer uit van Supertramp en is sindsdien solo op pad. Zijn stem heeft de tand des tijds prima doorstaan en de zanger presteert samen met zijn band het hoogste niveau voor wereldwijd uitverkochte zalen van formaat. Naast het werk dat Roger opnam met Supertramp speelt hij natuurlijk ook solo-werk, want prachtige composities als Had A Dream (Sleeping With The Enemy) en Death And A Zoo mogen van de fans van deze enorm getalenteerde zanger en songwriter natuurlijk niet ontbreken.

Dit concert is een samenwerking tussen Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede & Metropool.

di 02 jul 2019
Uitverkocht
Supertramp’s Roger Hodgson
Breakfast in America – 40th Anniversary World Tour

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!