Menu
The Dead Daisies
do 02 dec 2021
Gecanceld
The Dead Daisies

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Sinds 2013 kent het Amerikaans- Australische rockproject The Dead Daisies meerdere personeelswisselingen en elke wisseling van de wacht is weer even opzienbarend. De afgelopen jaren kent het succesverhaal van deze supergroep meerdere schrijvers waaronder John Corabi, Marco Mendoza, Richard Fortus, Dizzy Reed, Frank Ferrer, Darryl Jones, Charley Drayton, Deen Castronovo en Jon Stevens, stuk voor stuk muzikanten die tot de absolute wereldtop behoren.

Voor het nieuwste hoofdstuk voegt niemand minder dan Glenn Hughes, ook bekend als The Voice Of Rock en prominent lid van onder andere Deep Purple, zich bij de band die verder bestaat uit gitaristen Doug Aldrich en David Lowy en powerhouse drummer Tommy Clufetos.

Een verzameling rockveteranen met elk indrukwekkende cv’s  die hun sporen ruimschoots hebben verdiend bij acts als Mink, Whitesnake en Black Sabbath samen rockend op het podium – je kan het meemaken bij The Dead Daisies op 2 december in Hengelo! Hoe goed de combinatie van deze mannen klinkt zie je hieronder!

do 02 dec 2021
Gecanceld
The Dead Daisies

Gerelateerde events