Menu
The Doors in Concert
za 21 dec 2024
Net bevestigd
The Doors in Concert
Een hommage aan de legendarische Amerikaanse rockband The Doors

Tributeband The Doors in Concert brengt op zaterdag 21 december een hommage aan de legendarische Amerikaanse rockband The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed.

De tributeband neemt je mee naar de hoogtijdagen van The Doors, eind jaren 60, met nummers als Light My Fire, Love Her Madly en Riders On The Storm. De zanger van de band heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons.

“Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen”, aldus de tributeband. De bandleden laten zich dan ook inspireren door de verschillende live-cd’s van The Doors.

za 21 dec 2024
Net bevestigd
The Doors in Concert
Een hommage aan de legendarische Amerikaanse rockband The Doors

€20,00(vvk)

Avondkassa € 23,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events