Menu
The Fortunate Sons – A Tribute To CCR
do 24 okt 2024
Uitverkocht
The Fortunate Sons – A Tribute To CCR
CCR, 50 years of rock ‘n’roll history

CCR, 50 years of rock ‘n’roll history
“Bad moon Rising”, “Proud Mary” en “Who’ll stop the Rain”. Dit is zomaar een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. Klassiekers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan. Toch is het in 2023 alweer ruim 50 jaar geleden dat aan het korte maar hevige bestaan van CCR een einde kwam. Dit jubileum is voor “The Fortunate Sons” de aanleiding geweest om in de show “CCR: 50 years of rock ’n roll history” een halve eeuw terug in de tijd te gaan voor het complete verhaal van CCR. Het verhaal van John Fogerty en zijn schoolvrienden uit El Cerrito, Californië, die eind jaren ’60 uitgroeiden tot één van de meest succesvolle bands uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

De mannen die samen The Fortunate Sons vormen vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven en zoeen solide live reputatie opgebouwd. Op 24 oktober nemen ze je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. Een feest der herkenning voor jong en oud.

The Fortunate Sons kom je begin 2024 ook tegen op SBS-6, tijdens The Tribute - Battle of the Bands. In het nieuwe seizoen van The Tribute – Battle of the Bands spelen weer twaalf tributebands de grootste hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na, met deze keer ook The Fortunate Sons - Creedence Clearwater Revival tribute.

do 24 okt 2024
Uitverkocht
The Fortunate Sons – A Tribute To CCR
CCR, 50 years of rock ‘n’roll history

€27,50(vvk)

Avondkassa € 30,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!