Menu
Hengelo's 60's Revival presents: The Fortunes (UK)
do 22 sep 2022
Hengelo's 60's Revival presents: The Fortunes (UK)
Een avond tijdloze evergreens.

The Fortunes scoort in de jaren 60 en 70 enorme hits die inmiddels het stempel evergreen met gemak kunnen dragen. Wie herinnert zich niet You’ve Got Your Troubles, Here It Comes Again, Seasons In The Sun en Caroline, dat velen ook zullen herkennen als de tune van het destijds immens populaire piratenstation Radio Caroline. Bij de organisatie van Hengelo 60’s Revival staan deze nummers én meer in het geheugen gegrift en met het boeken van The Fortunes komt nu een lang gekoesterde wens van het jaarlijkse reünie festival uit: The Fortunes komen op 22 september naar Hengelo! Door de jaren heen kende de band veel bezettingswisselingen en ondanks het feit dat er geen origineel bandlid uit de begindagen meer in de huidige bezetting zit hebben de huidige leden er toch een indrukwekkende carrière als lid van de Fortunes opzitten. De typische samenzang, misschien wel hét handelsmerk van de band, is perfect en ook het creëren van de voor het geluid van The Fortunes essentiële Wall of Sound is deze muzikanten wel toevertrouwd.

Michael Smitham (gitaar), Bob Jackson (keyboards) Eddie Mooney (bas) en Glen Taylor (drums) gebruiken al hun ervaringen op de internationale podia om de onvergetelijke muziek van The Fortunes zo getrouw mogelijk te spelen. Het resultaat is een prachtige show waarin alle hits voorbij komen. Een fantastische gelegenheid dus om nog een keer ouderwets te genieten op 22 september tijdens Hengelo 60’s Revival presents The Fortunes!

Support: Hengelo 60's Revival presents: Beats voor Boomers!
Een ouderwets gezellige dansavond waar ook daadwerkelijk gedanst mag worden! Metropool verandert in een echte danssalon die de hoogtijdagen van roemruchte clubs van weleer eer aandoet. De hits worden op je afgevuurd door niemand minder dan Dj Minx, stijlicoon met smaak én duizenden ouderwetse vinylsingles die ze met plezier voor je draait. Alle tunes van toen komen voorbij en heb je een verzoekje dan kan je altijd bij Minka terecht.

Dit is de avond waar al je dansmoves nog eens tevoorschijn kan toveren, waar een twist nog een dans en geen plotwending is en waar iedereen nog weet wat Vim, was- en watergolf, provo en Bazooka Joe is. Dus schroom niet en dans op beat bij Beats voor Boomers!

do 22 sep 2022
Hengelo's 60's Revival presents: The Fortunes (UK)
Een avond tijdloze evergreens.

Gerelateerde events