Menu
The Indien
za 30 nov 2024
Net bevestigd
The Indien
Levendige popsongs met een eigenzinnige inslag

Op zaterdag 30 november komt The Indien naar Hengelo. The Indien is het project rondom Rianne Walther. De Nederlandse rockband speelt met invloeden uit het verleden, maar maakt in de kern levendige popsongs met een eigenzinnige inslag. Tracks zijn opgebouwd rond de herkenbare stem van Rianne, vaak met uitgeklede percussie, filmische gelaagdheid en pakkende gitaarmelodieën.

Op 5 april bracht de band hun langverwachte debuutalbum uit welke ondertussen al meerdere miljoenen streams vergaarde. De singles Be Yours en Sleep When I’m With You, die vorig jaar uitkwamen, werden bekroond tot Top Song op NPO Radio 2. Ook stonden de singles wekenlang op de playlist van 3FM, NPO Radio 2, KINK en Veronica. Daarnaast heeft de band regelmatig live-optredens gehad in verschillende radioprogramma's en waren ze te zien op tv bij Renze (RTL4) en Khalid & Sophie (NPO).

Vorig jaar stond The Indien drie keer in het voorprogramma van DI-RECT in Ahoy en bij Son Mieux in AFAS Live. Rond de release van het debuutalbum tourde de band door heel Nederland. Naast deze clubshows zijn ook festivals als Best Kept Secret, Concert At Sea en Dauwpop aangekondigd en verzorgt de band voorprogramma shows voor Racoon en Son Mieux. Eind dit jaar duiken ze weer de concertzalen in met op 30 november een bezoek aan Metropool.

za 30 nov 2024
Net bevestigd
The Indien
Levendige popsongs met een eigenzinnige inslag

€19,50(vvk)

Avondkassa € 22,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events