Menu
THE IRON MAIDENS
vr 08 nov 2024
Net bevestigd
THE IRON MAIDENS

The Iron Maidens, opgericht in 2001, hebben zich snel gevestigd als een van de populairste tribute-acts van Zuid-Californië en kregen al gauw internationale erkenning. De band heeft zowel schoonheid als muzikaal vakmanschap en een levendige podiumpresentatie.

Het belangrijkste op de agenda van The Iron Maidens is talent. De bandleden zijn hoogopgeleide vrouwelijke professionals met uiteenlopende muzikale achtergronden variërend van orkesten en muziektheater tot blues en rock. De band sleepte al verschillende prijzen in de wacht waaronder beste tributeband en beste in de categorie (gitaar, bas, drums, zang) op events als The Rock City News Awards, The LA Music Awards en de All Access Magazine Award Show. 

De bezetting bestaat uit Kirsten "Bruce Chickinson" Rosenberg op zang, Linda "Nikki McBURRain" McDonald op drums, Shani "Adriana Smith" Kimelman en Nikki "Davina Murray" Stringfield op gitaar en Wanda "Steph Harris" Ortiz op bas.

The Iron Maidens covert materiaal van Iron Maiden uit alle tijdperken van de carrière van de band, zowel de grootste hits van de band als de favorieten van de fans komen voorbij. Ze trekken overal waar ze spelen volle zalen. Op 8 november staan de vrouwen van The Iron Maidens in Enschede!

vr 08 nov 2024
Net bevestigd
THE IRON MAIDENS

€31,00(vvk)

Avondkassa € 34,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!