Menu
The Kik
do 07 nov 2024
The Kik
De Nederlandse popgroep is terug met een nieuw album

The Kik is terug! De Nederlandse popgroep bracht eind maart het nieuwe album Bal Populaire uit. Op de plaat bezingt frontman Dave Von Raven de universele thema’s van het leven. Op donderdag 7 november zijn de nieuwe nummers live bij ons in Hengelo te horen.

In de muziek van The Kik klinkt in alles de liefde voor het Nederlandse levenslied. De nieuwe nummers staan bol van de klassieke beeldspraak die we kennen van het café op de hoek, de wijsheden van je grootouders, herinneringen aan lang vervlogen tijden en de aantrekkingskracht van die ene bijzondere persoon.

Naast de originele nummers blaast Von Raven ook een paar oudere songs nieuw leven in. Zo is Signorita een vurige cover van een obscuur Vlaams liedje uit de jaren 60. En op Kleine Nico, eerder uitgevoerd door Johnny Jordaan, wordt gebruikgemaakt van een nooit uitgebrachte demo van Johnny Hoes. Bal Populaire laat een nieuwe generatie kennismaken met de oer-Hollandse traditie van het levenslied en heeft de potentie om een geheel nieuw publiek aan het genre te binden.

Bij een nieuw album hoort een nieuwe tour. Dit najaar is het zover. Ook Metropool wordt niet overgeslagen. Op donderdag 7 november geeft The Kik een show in Hengelo.

do 07 nov 2024
The Kik
De Nederlandse popgroep is terug met een nieuw album

€25,50(vvk)

Avondkassa € 28,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!