Menu
vr 01 nov 2019
The Lao Tizer Band ft. Chieli Minucci
with Ric Fierabracci & Gene Coye

Een optreden dat, vanwege de uitstekende show vorige keer, met luid gejuich ontvangen zal worden door de vaste bezoekers van het gratis toegankelijke JazzRock Café dat we al enige jaren organiseren i.s.m. SmoothJazz Europe. En dat is in het geval van The Lao Tizer Band, en helemaal in deze bezetting, meer dan terecht!

Naast de naamgever van de band, Lao Tizer die al vroeg in zijn carrière een nominatie in de wacht wist te slepen als Best New Jazz Artist en die je ook kan kennen van Special EFX en Down To The Bone, bestaat de band die je vanavond in actie gaat zien uit de met een Grammy genomineerde gitarist Chieli Minucci die overigens ook 3 Emmy’s in de kast heeft staan. Drummer Gene Coye heeft dan weer een Grammy en speelde met o.a. Larry Carlton en Terence Blanchard en op bas de eveneens met een Grammy genomineerde Ric Fierabracci die speelde met o.m. Chick Corea, Billy Cobham en Blood Sweat & Tears.

Dit sterrenensemble gaat zich deze avond vooral richten op stukken die in 2018 zijn verschenen op de cd/dvd Songs From The Swinghouse.vr 01 nov 2019
The Lao Tizer Band ft. Chieli Minucci
with Ric Fierabracci & Gene Coye

Gerelateerde events