Menu
za 30 mrt 2019
The Solution
Roots Rock Reggae presents
Support: special guests: Jah Steaz & Rick Slagers & Dj Dave meets selector Mario

25 jaar The Solution
En dat betekent 25 jaar reggae voor deze Duits-Nederlandse band, want dat maken ze en dat is bij de kenners van het genre niet onopgemerkt gebleven. De band speelt sinds de oprichting veel maar vooral met plezier. Door optredens op onder andere Reggaejam Bersenbrück, Tarifa Reggaefestival, Ruhr Reggae Summer Dortmund en daar doen ze niet alleen ervaring op maar ook de nodige inspiratie. Het is als liefhebber natuurlijk heerlijk om het podium te delen met grootheden uit het genre als Makka B., Burning Spear, The Gladiators, Nosliw, Dawn Penn, Hans Söllner Headcorner Stone en om die indrukken dan vervolgens mee te nemen in de muziek die je zelf graag speelt.

Precies dat heeft deze band de afgelopen 25 jaar gedaan. Het levert een eigen roots-rock reggae sound op die ze vanavond met je gaan delen in Hengelo!

Jah Steaz
In het kader van Roots Rock Reggae is Jah Steaz een veelbelovende artiest met veel podiumervaring en studio-opnames, samenwerkingin met Wisdom and Mercy, Rollly Rasta en meerdere muzikanten van over de hele wereld. Met nummers als 'Freedom Fighters' en 'Outta Babylon', geproduceerd door Rolly Rasta uit de UK, wordt het een leuke avond!

Rick Slagers
De uit Enter afkomstige Rick Slagers is tien jaar actief in muzieksoorten als blues, funk en rock & roll, waarin hij meerdere rollen vervulde. Begonnen als mondharmonicaspeler en saxofonist bij The Mojo’s kwam hij via Hollands Got Talent onder nationale aandacht te staan. Zowel solo, als bij Red Beard Funk Circus uit Zwolle deed hij later verdere ervaring op en betrad hij bekendere en minder bekende podia in Nederland. Wat niet ongenoemd mag blijven is zijn carrière als gastmuzikant. Zo speelde hij meerdere keren een mondharmonicapartij met The Doors Alive en speelde hij op verschillende podia met Miss Montreal. Nu is het voor hem tijd om zich te wagen aan de muziekstijl waar hij het meest van houdt, roots-reggae!

za 30 mrt 2019
The Solution
Roots Rock Reggae presents
Support: special guests: Jah Steaz & Rick Slagers & Dj Dave meets selector Mario

Gerelateerde events