Menu
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
vr 13 dec 2024
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Met vertrouwde hits én een nieuw album

Thijs Boontjes komt op vrijdag 13 december met zijn fameuze dans- en showorkest naar Enschede. Naast vertrouwde hits als Ambiance, Casablanca en Alleen Naar De Kermis zal de Nederlandse muzikant ook werk van zijn nieuwe album laten horen.

Op de nieuwe plaat, getiteld Dancing Boontjes, duikt Thijs met zijn band de nacht in om het dagelijkse doen-en-laten te verwerken, het leven te vieren en luidkeels te reflecteren op diverse sociale en politieke zaken. Dancing Boontjes is de opvolger van debuutalbum Geen Achttien Meer (2019) en verschijnt op 1 november via label Excelsior.

Thijs Boontjes klinkt als een seventies jukebox met een verrassende variëteit aan Nederlandstalige pophits, scheurende gitaarmuziek en af en toe een discoplaatje om op te dansen. Als frontman houdt hij het midden tussen een charmante volkszanger en charismatische rockster. Thijs Boontjes valt op door zijn taalgebruik, aanstekelijke melodieën en ijzersterke band. Eén ding is zeker: op 13 december wordt er gedanst, geklapt en genoten.

vr 13 dec 2024
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Met vertrouwde hits én een nieuw album

€22,50(vvk)

Avondkassa € 25,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events