Menu
za 23 feb 2019
Toontje Lager

** Op vertoon van je ticket voor Toontje Lager heb je na afloop van het concert gratis toegang tot Tjolk in de andere zaal!

Jeugdsentiment!

Nederpop vierde hoogtij begin jaren '80 met bands als Doe Maar, Het Goede Doel en natuurlijk Toontje Lager! De band rondom zanger Erik Mesie scoort hit na hit en de platen van de band gaan als de spreekwoordelijke warme broodjes. Ook voor Erik vallen de meisjes in katzwijm en Toontje Lager speelt voor uitverkochte zalen in heel Nederland. Iedereen wil stiekem dansen!

Winnaars van b-kant van het jaar 1982!

Tegenwoordig weet 95% van de jeugd niet meer wat een b-kant is (het tweede nummer op een vinylsingle, de hoofdsingle is dan ook de a-kant). In 1982 kocht iedereen nog singles en platen en werden door de dj’s van Hilversum 3 dus ook wel eens de b-kanten gedraaid. De beste van 1982 is dus van Toontje Lager. Dat is In Gedachten, de b-kant van Ben Jij Ook Zo Bang. Wij vinden de a-kant net iets leuker.

br>

Oude bezetting?

Nee, maar voor veel mensen is Toontje Lager eigenlijk gewoon de innemende Erik Mesie en die pakt als vanouds de gitaar op en zingt de sterren van de hemel, want nog altijd goed bij stem én ook nog eens een man die leuk kan verhalen over alle liedjes en dat dus ook op humoristische wijze doet. Zorg dat je niks anders te doen hebt dan naar dit concert te gaan!

za 23 feb 2019
Toontje Lager

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!