Menu
Toontje Lager
23
za feb

Toontje Lager

23
za feb
Toontje Lager

** Op vertoon van je ticket voor Toontje Lager heb je na afloop van het concert gratis toegang tot Tjolk in de andere zaal!

Jeugdsentiment!

Nederpop vierde hoogtij begin jaren '80 met bands als Doe Maar, Het Goede Doel en natuurlijk Toontje Lager! De band rondom zanger Erik Mesie scoort hit na hit en de platen van de band gaan als de spreekwoordelijke warme broodjes. Ook voor Erik vallen de meisjes in katzwijm en Toontje Lager speelt voor uitverkochte zalen in heel Nederland. Iedereen wil stiekem dansen!

Winnaars van b-kant van het jaar 1982!

Tegenwoordig weet 95% van de jeugd niet meer wat een b-kant is (het tweede nummer op een vinylsingle, de hoofdsingle is dan ook de a-kant). In 1982 kocht iedereen nog singles en platen en werden door de dj’s van Hilversum 3 dus ook wel eens de b-kanten gedraaid. De beste van 1982 is dus van Toontje Lager. Dat is In Gedachten, de b-kant van Ben Jij Ook Zo Bang. Wij vinden de a-kant net iets leuker.

br>

Oude bezetting?

Nee, maar voor veel mensen is Toontje Lager eigenlijk gewoon de innemende Erik Mesie en die pakt als vanouds de gitaar op en zingt de sterren van de hemel, want nog altijd goed bij stem én ook nog eens een man die leuk kan verhalen over alle liedjes en dat dus ook op humoristische wijze doet. Zorg dat je niks anders te doen hebt dan naar dit concert te gaan!

23
za feb
Toontje Lager

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 september gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 september gesloten

Lees meer