Menu
vr 04 okt 2019
Uitverkocht
Uriah Heep
Classic rock gespeeld op het scherpst van de snede

Very ‘Eavy Very ‘Umble
Het verhaal van deze uiterst succesvolle rockers uit Engeland begint met deze plaat. Een blauwdruk, een mijlpaal. Uriah Heep tapt uit hetzelfde vaatje als tijdgenoten Deep Purple en Led Zeppelin maar laat op dit klassieke debuut een voor die tijd zeer progressief geluid horen waar andere groepen zich graag door laten inspireren. Het is de start van een indrukwekkende catalogus en carrière die nog altijd voortduurt. Hieronder zie je Gypsy, één van de signature songs van de band, maar dan live uitgevoerd in de bezetting die je vanavond ook van je sokken gaat blazen.Living The Dream
Fast forward naar 2018. Want we kunnen hier de hele geschiedenis van de band neerzetten maar dan ben je morgen nog niet uitgelezen. Belangrijkste is dat Uriah Heep nog altijd muziek maakt en uitbrengt. Nog belangrijker: de Heep speelt nog altijd op het scherpst van de snede. Door de jaren heen zijn er enkele wisselingen van bezetting geweest, maar de huidige incarnatie wordt gezien als één van de beste versies van Uriah Heep ooit. Deze band speelt nog altijd alle zalen plat met hun op klassiekers maar ook met indrukwekkende uitvoeringen van recenter materiaal. Hun invloed op hedendaagse bands als Wolfmother en Muse is onmiskenbaar. Een band om keer op keer weer naar te gaan kijken in elk geval en deze avond kan dat eindelijk een keer in Hengelo!

Support: Voodoo Vegas
Classic Rock maar dan in een wat moderner jasje. Vintage zou je het ook kunnen noemen. Maar Voodoo Vegas hoef je eigenlijk niet te omschrijven maar die moet je eigenlijk gewoon zien. De band uit Engeland speelde eerder met Joe Satriani, Glenn Hughes, The Answer en nu dus weer met Uriah Heep en die acts nemen je niet mee op tour als je nog niet droog achter de oren bent.


 

vr 04 okt 2019
Uitverkocht
Uriah Heep
Classic rock gespeeld op het scherpst van de snede

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!