Menu
Waylon
za 07 sep 2024
Waylon
Wicked Anniversary Tour

Waylon komt dit jaar met een tour om zijn totale muzikale verleden met zijn fans te delen. Zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt, zijn nauwelijks in twee uur te proppen maar dat was hij dus in eerste instantie ook helemaal niet van plan. Onder lichte dwang is het toch gelukt om het in twee uur te proppen.

Wie de zanger trouw heeft gevolgd weet dat als hij eenmaal op het podium staat het heel lastig is om hem ervan af te krijgen. En gelukkig maar want met zoveel talent is dat ook waar hij thuishoort. Zijn eigen ‘snoepwinkel’ tour noemt hij het, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd in zijn lange carrière. Op de vraag wat hem het meest is bijgebleven uit die vijftien jaar zegt hij volmondig:” I’m still standing!”

Waylon is het levende bewijs van waar het niet winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden. Vijftien jaar en acht albums later komt het allemaal samen in de “Wicked Anniversary tour”.


Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van zijn carrière. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 200  tijdens de auditie omver blies met zijn versie van ‘This is a Mens world ‘.

Na Wicked Ways volgen: The Escapist, Common Linnets (met Ilse Delange), Heaven After Midnight, Seeds, The World Can Wait, Human en zijn Nederlandstalige uitstapje: Gewoon Willem.

Maar het waren niet alleen albums; ook twee songfestival deelnames (waarvan 1 deelname op de tweede plaats eindigde), een succesvolle carrière als coach van The Voice of Holland en zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij ongeëvenaard de grootste hits uit de Top 1000 Allertijden verzorgt, want live op het podium is hij op zijn best!

Er is geen excuus om deze fantastische samenvatting van vijftien jaar niet te gaan zien. Op 7 september staat Waylon in Hengelo!

za 07 sep 2024
Waylon
Wicked Anniversary Tour

€35,50(vvk)

Avondkassa € 38,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events