Menu
Wayne Graham
do 24 nov 2022
Wayne Graham
Voor liefhebbers van acts als Wilco, Hollis Brown, Bill Callahan, The Band en Steve Miller op prozac.

Wayne Graham is de band van de broers Kenny en Hayden Miles. Deze band is een goed bewaard geheim in deze contreien want mocht je toevallig op deze naam stuiten en je slingert een willekeurige zoekmachine aan, dan verwijzen de eerste twee pagina’s naar de 86 – jarige voormalige hoofdcoach van het Rice Owls honkbal team. Aangezien de enige 80 plussers die we doorgaans in Hengelo of Enschede boeken vallen in de categorie “legendarische schlagerzanger” hebben we het hier dus overduidelijk over de band Wayne Graham en niet de man.

De band dus, uit het al bijna even onvindbare stadje Whitesburg in Kentucky. Broer Kenny zingt en speelt gitaar, broer Hayden drumt en zingt en spelen ook de rest van de instrumenten als ze opnemen. Wanneer Wayne Graham op tour gaat, zoals nu ter promotie van hun nieuwe album “ISH’, dan wordt deze letterlijke band of brothers uitgebreid met gitarist Lee Owen en bassist José Gonzalez.

“ISH” is al weer het vijfde album van de band en de plaat doet in niks onder voor zijn voorgangers. Het kan dus goed zijn dat je die platen allemaal gemist hebt maar we helpen je hieronder graag op weg met twee songs van Wayne Graham. Dan kan je daarna zelf verder gaan spitten tussen de fraaie americana songs die de mannen geschreven hebben. Vervolgens kom je op 24 november dan goed beslagen ten ijs voor het gratis te bezoeken concert van Wayne Graham in Hengelo, dat we tippen als absolute aanrader voor liefhebbers van acts als Wilco, Hollis Brown, Bill Callahan, The Band en Steve Miller op prozac.

do 24 nov 2022
Wayne Graham
Voor liefhebbers van acts als Wilco, Hollis Brown, Bill Callahan, The Band en Steve Miller op prozac.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!