Menu
WHAMANIA!
vr 13 sep 2024
Net bevestigd
WHAMANIA!
De 12-koppige band doet de jonge jaren van George Michael en Andrew Ridgeley herleven19:30 uur Deuren open
20:00 uur Club Tropicana pre-party met DJ Bert van Gulik
21:00 uur WHAMANIA!
22:15 uur Club Tropicana pre-party met DJ Bert van Gulik
24:00 uur Einde 

De 12-koppige band WHAMANIA! doet op vrijdag 13 september de jonge jaren van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi & Shirlie. De avondvullende show Club Tropicana, met live concert én dj, wordt gebracht vanwege het 40-jarig jubileum van het tweede studioalbum Make It Big, dat op 24 oktober 1984 door WHAM! werd gelanceerd.

WHAMANIA! is een concert met een zelfgeproduceerde documentaire op groot scherm. Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley wordt belicht. Een vriendschap die leidt tot successen als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, The Edge Of Heaven, maar ook George Michael’s eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner.
 
De rol van George Michael wordt in WHAMANIA! vertolkt door Jordan Roy, onder andere bekend van de tv-programma’s Better Than Ever, X-Factor en The Voice of Holland. Hier ontstond een nog grotere liefde voor George Michael die bezegeld werd met de solo-theatertour Freedom. Een muzikaal eerbetoon aan George Michael, waarmee Jordan Roy met zijn liveband veertig Nederlandse theaters bezocht.

Bert van Gulik is verantwoordelijk voor de pre- en afterparties rondom WHAMANIA!. Vooraf draait de dj de hits uit de periode van 1975 tot 1982. Alle hits uit die periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden, komen in videoclips voorbij. Na de show draait de dj de lekkerste late 80’s en vroege jaren 90 dansmuziek op video.

vr 13 sep 2024
Net bevestigd
WHAMANIA!
De 12-koppige band doet de jonge jaren van George Michael en Andrew Ridgeley herleven

€35,00(vvk)

Avondkassa € 38,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events